Recycleproces Sloopauto

Recycleproces van uw Sloopauto

Het Recycleproces in detail

Bent u nieuwsgierig naar wat er met uw sloopauto gebeurt na verkoop? Bij Carmix Woerden zorgen we voor een volledig recyclingproces. Ontdek hoe uw sloopauto wordt gedemonteerd, vloeistoffen worden verwijderd en materialen worden gerecycled.

Verkoop uw auto vandaag nog en draag bij aan een duurzame toekomst!

Zo werkt het Recycleproces

Heeft u zich ooit afgevraagd wat er met uw sloopauto gebeurt nadat u deze heeft verkocht? Bij Carmix Woerden zorgen we voor een zorgvuldig recyclingproces, waarbij we de waardevolle materialen hergebruiken en de milieubelastende componenten op verantwoorde wijze afvoeren. We laten u de verschillende stappen van ons recyclingproces zien.

 1. Inleveren of Ophalen
  Bij Carmix Woerden bieden we twee opties om uw sloopauto te verkopen. U kunt de auto zelf bij ons in Woerden afleveren of gebruikmaken van onze gratis ophaalservice. Onze herkenbare gele wagen komt op de door u gewenste plek in Nederland om uw sloopauto op te halen. Bij het afleveren of ophalen ontvangt u direct een passende vergoeding die vooraf is afgesproken, samen met de RDW vrijlating.
 2. Demonteren
  Na het ontvangen van uw sloopauto, kijken onze experts welke onderdelen nog bruikbaar zijn. Deze onderdelen worden zorgvuldig gedemonteerd, gecontroleerd en opgeslagen voor verdere verkoop. Op deze manier geven we waardevolle componenten een tweede leven en verminderen we de vraag naar nieuwe onderdelen.
 3. Inleveren of Ophalen
  Het milieu is belangrijk voor ons, daarom worden alle milieubelastende vloeistoffen uit uw sloopauto verwijderd. Met behulp van een speciale aftapinstallatie worden stap voor stap alle vloeistoffen op een milieuvriendelijke wijze afgetapt en afgevoerd. Op deze manier minimaliseren we de impact op het milieu en zorgen we voor een veilige verwerking van de vloeistoffen.
 4. Naar de Shredder
  Na de demontage en het verwijderen van de vloeistoffen, wordt uw auto overgedragen aan de shredder. Hier wordt de auto door een kraan samengeperst en vermalen tot kleine deeltjes metaal en restmateriaal. Het metaal wordt vervolgens gescheiden en kan worden gerecycled om nieuwe producten te maken. Het restmateriaal wordt ook zorgvuldig gescheiden in verschillende afvalstromen voor verdere verwerking.

Bij Carmix Woerden staat duurzaamheid centraal. Door uw sloopauto aan ons te verkopen, draagt u bij aan een circulaire economie en het verminderen van afval. Verkoop uw sloopauto vandaag nog en laat ons zorgen voor een verantwoorde recycling van uw voertuig.

Neem Contact op

Neem contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig en milieubewust het is om uw sloopauto bij Carmix Woerden te verkopen. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!

Go to top