RDW Vrijwaring

RDW vrijwaring van uw Sloopauto

Voor een zorgeloze transactie

Wanneer u uw sloopauto wilt verkopen, is het belangrijk om te weten welke documenten u nodig heeft om het proces soepel te laten verlopen. Bij Carmix Woerden begrijpen we dat u een zorgeloze verkoopervaring wilt en daarom zorgen we ervoor dat u alle benodigde documenten op orde heeft. Op deze pagina leggen we uit welke documenten u moet voorbereiden en waarom een RDW Vrijwaring van cruciaal belang is.

Zo werkt het Verkoopproces

Een RDW Vrijwaring is een officieel document dat bevestigt dat u niet langer de eigenaar bent van het voertuig. Dit betekent dat u niet langer verantwoordelijk bent voor eventuele boetes, verzekeringen of belastingen die verband houden met het voertuig na de verkoop.

Welke documenten heeft u nodig om uw sloopauto te verkopen? Bij het verkopen van uw sloopauto vragen wij u om één van de volgende documenten mee te brengen:

Papieren Kenteken

  • Deel 1: Autogegevens
  • Deel 2: Gegevens eigenaar
  • Deel 3 of Deel 2B of overschrijvingsbewijs: Het deel wat op een veilige plek bewaard moet worden.

Kentekencard

  • Deel 1: De plastic kaart
  • Deel 2: Tenaamstellingscode 1: Een 4 cijferige-code die u krijgt als u de auto op naam zet.
  • Deel 3: Tenaamstellingscode 2: Een 5 cijferige-code die staat op de a4 die u is toegestuurd met de kentekencard.
    (veilig bewaren met de 4 cijferige code ingevuld hierop)

RDW Vrijwaring Ontvangen

Waarom is dit belangrijk? Bij Carmix Woerden zorgen we ervoor dat u een RDW Vrijwaring ontvangt bij de verkoop van uw sloopauto. Een RDW Vrijwaring is een officieel document dat bevestigt dat u niet langer de eigenaar bent van het voertuig. Dit betekent dat u niet langer verantwoordelijk bent voor eventuele boetes, verzekeringen of belastingen die verband houden met het voertuig na de verkoop.

Papieren kwijt of niet compleet?

Geen nood

Mist u 1 of meerdere kenteken delen? Voor een sloopauto met behulp van uw legitimatie en uw handtekening kunnen wij een demontagecode aanvragen, met deze demontagecode kunnen wij de auto vrijwaarden zodat u niet meer verantwoordelijk bent voor de houderschapsbelasting en verzekeringsplicht.
Go to top